Panasonic - 20 år med kvalitet til det danske marked

 

Panasonic CS-NE9PKE er nok vores mest solgte varmepumpe. utrolig effektiv og driftsikker.

DanmarksPumpen er testet i de bedste energiklasser, og opfylder EU's nye, strenge krav til effektivitet. Det tog ti år at nå hertil. Det har kostet mange millioner kroner at forbedre standardpumperne, så de kan klare det nordiske klima og stadig være effektive – de bedste ned til 25 graders frost.
Inverter-modellerne i CE-serien er kraftfulde, højeffektive og driftsikre året rundt.

CE9PKE giver en max effekt på 5,1kW i varme med maksimal SCOP på 3,90.
En SCOP på 3,90 betyder at for hver kW brugt får du 3,90kW med energi tilbage!

CE modellerne har en større luftgennem-strømning i forhold til tidligere modeller i automatisk ventilatorindstilling. Den større luftmængde betyder, at den ønskede tem-peratur nemt kan opnås, så du kan nyde et behageligt indeklima i dit hjem.
 

 

Enestående energibesparelser med inverter-teknologi
Panasonic’s klimaanlæg er konstrueret til enestående energibesparelser og højeste ydeevne, samtidig med at indeklimaet bliver behageligt og komfortabelt året rundt.

I opstartsfasen behøver systemet ekstra effekt til at komme op på den ønskede temperatur. Derefter kræves der mindre effekt til at holde temperaturen. Et konventionelt system uden inverter-teknologi har kun én driftsindstilling, og systemets kompressor skifter mellem at være slukket og køre med fuld kraft. Resultatet er, at udsvingene i temperaturen bliver større, og energi forbruges unødigt.

Panasonic’s løsning udnytter inverter-teknologien, og det betyder bl.a., at kompressorens hastighed og belastning kan reguleres. Dette gør systemet mere præcist og følsomt, så det bedre kan følge ændringer i temperaturen. Et inverter-system fra Panasonic reducerer unødvendigt energiforbrugog giver dig mulighed for at spare op til 50 %*1 ved køling.