Mitsubishi

En Luft/Luft varmepumpe fra Mitsubishi Electric er den hurtigste vej til at reducere udgifterne til opvarmning og den giver samtidig et mere behageligt indeklima. Effektive, lydsvage varmepumper i japansk kvalitet er det sikre valg, hvis du overvejer en varmepumpe til dit hus, sommerhus eller fritidshus.

Lavt energiniveau, spar op til 60% i forhold til traditionel el-varme. Meget lavt lydniveau - ned til kun 19dB. Et sundere indeklima og ”Hyber Heating” varmer selv når det er rigtigt koldt. Mitsubishi luft til luft varmepumper et tilpasset det nordiske klima og giver effektiv udnyttelse.
Bygget til det Nordiske klima
Kirigamine FH er udviklet, tilpasset og testet til at passe til det nordiske klima. Dit indeklima holdes varmt
og skønt selv på de koldeste vinternætter. Derudover er varmepumpen udrustet med en I-save funktion, der kan holde en minimumsvarme på 10 grader.Renere luft
Foruden varmepumpens førsteklasses opvarmningsegenskaber er den derudover også udstyret med et Plasma Quaid-filter, som effektivt renser luften for forurening og fjerner uønskede partikler.Mere varme med Hyper Heating
Mitsubishi Electrics inverterdrevne kompressor har en avanceret teknik, som hele tiden tilpasser effekten efter husets varmebehov. ”Hyper Heating”-teknikken indebærer, at varmepumpen fortsætter med at give den samme mængde varme selvom udendørstemperaturen daler helt ned til -15 grader.
Derudover garanteres varmedriften ned til – 25 grader.
Med en COP på 5,52 giver Kirigamine FH dig en mærkbar økonomisk besparelse.