DNA Mærkning

SelectaDNA mærknings kit vil ikke kun bidrage med at genfinde stjålne ejendele, det nedsætter også risikoen for indbrud og tyveri med op til 83%!

Indbrudstyvene går uden om SelectaDNA mærkede ejendomme
Med SelectaDNA kit mærkes værdigenstande med en ufarlig farveløs opløsning med UV-sporstof, der nærmest er umulig at fjerne og er næsten usynlig for det blotte øje. Væsken indeholder en unik DNA-kode, og den selv samme DNA-kode findes også i de 1.000 små mikroprikker (de ses som bittesmå korn og har en diameter på 0,5 mm.) som "flyder" rundt i væsken.
Politiets UV-lygter kan hurtigt fortælle om stjålne ejendele er DNA-mærkede og vise hvem ejendelen tilhører. Tyve, hælere eller slutaftageren kan ikke længere slippe af sted med at besidde tyvekoster når de konfronteres af politiet og vil hurtigt blive knyttet til gerningsstedet tyvekosterne er stjålet fra. Lige netop derfor går indbrudstyve uden om SelectaDNA mærkede ejendomme!

Indbrudstyve og hælere vil ikke knyttes til et gerningssted
- og det bliver de, hvis de er i besiddelse af stjålne genstande, der er mærket med SelectaDNA!

Danmarks kedelige Europa-rekord i indbrud kan ændres
Danmark har desværre ligget i top 5 for lande med flest indbrud i Europa, 4 gange flere Sverige og 5 gange mere end Tyskland.
Med DNA-mærkningen på ejendele som tv, computere, kameraer, spillekonsoller, møbler, malerier, lamper, antikviteter, smykker, sølvtøj, værktøj, cykler, haveredskaber- og maskiner, havemøbler, sports-, hobby-, heste- og bådudstyr. og synlig skiltning på vinduer, døre, postkasse og ejendele sænkes risikoen for indbrud med op til 83%.

Prisen for et 25 mærkningskit er et éngangsbeløb på kun 795 kr. inkl. moms.  Der er intet årligt abonnement forbundet med SelectaDNA mærkningskit.Bestil ved at klikke på linket nedenfor.
 
SelectaDNA 25 mærknings kit indeholder:

1 x 8 ml flaske med SelectaDNA væske med UV sporstof og 1.000 Mikroprikker (hver mikroprik har en diameter på 0,25 mm.), Væske og mikroprikker indeholder samme unikke DNA-kode.
1 x Pode pind.
2 x ark med i alt 25 sikrings advarselsmærker (kan ikke fjernes efter påføring uden at det krakelerer i bitte små stykker).
2 x ark med 2 stk. dobbeltsidet vindues sikringsmærke på hvert ark. (til indvendig montering)
1 x Advarselsmærke til f.eks. postkassen eller døren
1 x Hårdt plast skilt med 2 skruehuller
1 x Registrering og brugervejledning
1 x Medlemskort
Registrering i internationalt register (databasen) så længe som ønskes.
 
Brugervejledning:

Trin 1 - Mærk hver ejendel 2-3 steder med SelectaDNA - husk at få mikroprikkerne med!
Trin 2 - Sæt runde sikringsmærker på ejendelene.
Trin 3 - Sæt vindue og dørsikringsmærker synligt på ejendommen.
Trin 4 - Registrer kit koden i databasen og bekræft linket i aktiveringsmailen som er fremsendt.